تولید و اشتغال بدون هیچ فوت وقتی باید در جامعه عملی شود

ساخت وبلاگ

آیت الله حسن عالمی نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری در پاسخ به این پرسش که چرا رهبر معظم انقلاب در زمینه شعار سال به صورت موردی و مصداقی وارد شده‌اند، گفت: ورود رهبر معظم انقلاب به صورت موردی در بخشهایی که رکن اقتصادی کشور به شمار می روند بسیار واضح و مشخص است.

وی افزود: دلیل روشن بودن این مساله آن است که پشتوانه اصلی انقلاب اسلامی و حکومتی که با عنوان جمهوری اسلامی ایران به وجود آمد، مردم هستند.

آیت الله عالمی در ادامه با بیان اینکه مردم پشتوانه اصلی انقلاب هستند بنابراین آنان برای بقاء، دوام و تقویت ارکان این نظام و انقلاب دلسوزتر هستند، بیان داشت: دلسوزی مردم به این معنا است که چون انقلاب را خود مردم به وجود آوردند پس می‌خواهند آن را قوی، آبرومند، محترم و قابل دفاع نگاه‌ دارند و حفظ کنند.

نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه در مسائل اقتصادی آنچه که مستقیم در اختیار مردم است و مردم تصمیم گیرنده آن هستند همین تولید و اشتغال است، ابراز کرد: تولید و اشتغال دو مقوله‌ مهمی بود که رهبر معظم انقلاب در انتخاب شعار سال به آن پرداختند چرا که تولید در اختیار مردم است.

وی افزود: اما باید توجه داشت که تولید تنها به چند کارخانه بزرگ که در سطح وسیع تولید دارند معطوف نشود زیرا اگر واحدهای کوچکتر که در اختیار مردم است رونق پیدا کند چندین برابر این دستگاه‌ها و کارخانه‌های بزرگ می‌توانند تولید داشته باشند بنابراین دلیل آنکه رهبر معظم انقلاب به تولید اشاره داشتند این مهم است.

اشتغال زایی، معنا بخشیدن به مفهوم توسعه اقتصادی است

آیت الله عالمی با اشاره به مقوله اشتغال که در فرمایش حضرت آقا به آن توجه شد، گفت: اشتغال از جمله اموری است که درآمد حاصل شده از آن مستقیم به خود خانواده‌ها تزریق می‌شود بنابراین خانواده‌ها خیلی راحت می‌توانند معنا و مفهوم توسعه اقتصادی را درک و لمس کرده و از آن بهره‌مند شوند.

نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه مطرح کردن تولید و اشتغال از سوی رهبر معظم انقلاب نقطه امیدی را در دل مردم روشن کرد، گفت: کسانی که پایه‌گذار تولید و اشتغال هستند باید دلسوزانه و جدی بدون هیچ فوت وقتی وارد عمل شوند و کار را به نحوی پیش ببرند که مردم ایجاد شغل را لمس کرده و در نتیجه درآمد آن شغل به دست آنان برسد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اقتصاد خانواده در دوجا معنا پیدا می‌کند نخست درآمدها که مستقیم به خانواده‌ها تزریق می‌شود و دیگر بخشی که این درآمدها در آن به مصرف خواهد رسید بنابراین باید توجه داشت که این درآمدها باید در جایی مورد مصرف قرار بگیرند که درآمد و منافع بازاری آن کالا مجدد به خود مردم بازگردد و این همان تولید داخلی است که رهبر معظم انقلاب در شعار سال و حرم مطهر رضوی به این مهم اشاره و تاکید کردند

:: موضوعات مرتبط: سیاسی

پایگاه اطلاع رسانی آیت الله عالمی...
ما را در سایت پایگاه اطلاع رسانی آیت الله عالمی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : hasan-alemio بازدید : 115 تاريخ : پنجشنبه 11 خرداد 1396 ساعت: 2:02